Татко,
приказки вълшебни разказваш ми ти
и сбъдваш моите детски мечти!
Гордееш се, когато всяка трудност преминавам
и радваш се, щом аз неволно побеждавам!
Сега до мен си, за да ме окуражиш,
до мен си и за да ме подкрепиш.
Обичам те, Татко!
© Михаела Всички права запазени