Моята Душа
Заболяха ме ръцете и
костиците навред,
мускули и кожата дори.
Като филм от стари ленти остарях.
Дали ще мога да вървя
и името си да напиша,
а пък искам да рисувам
и картини да творя.
Много се страхувам ,
че душата ми болнава
ще повреди нечии очи.
Вгледали се в таз рисунка моя!
Отразила моята болка
и наранената душа.
© Мина Конарова Всички права запазени