Моята любов към Теб
е като ручей, който
ромоли, подскача, спира,
потича отново
и път си намира.
Твоята Любов към мен
е океан, който не спира
да ме залива, измива ме
и не престава да ме облива.
Един ден ручеят бърз
ще стане поток
и ще е много по-уверен,
спокоен и дълбок.
Един ден потокът
ще стане пълноводна река
и ще се влее завинаги
във Океана-Баща!
© Татяна Борисова Всички права запазени