8.05.2011 г., 16:56 ч.

Музата 

  Поезия » Любовна
724 0 0

Музата

 

 

Не! Не се събуждай, преди да я сънуваш!

Ще имаш среща с една мечта.

Не бързай клепки да разбулваш,

преди да те споходи в съня!

Тя само миг ще е с тебе,

а после ще се стопи в светлина.

Донесла е за тебе дар небесен

и тази песен, и тази песен...

с дъжд от ангелски перца.

© Далия Попова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??