Съставен от ноти, разпръснати в хаоса.
Такъв е животът – сгрешена симфония,
написана наяве, като абстракт,
синтезиращ единствено наш‘та ирония.
Петолинието е тяло, а пък нотите – чувства.
Паузите са времето, когато сме сами.
Всеки знак си има свое място,
за да може живота така да звучи.
© Никола Станиславов Всички права запазени
написана наяве, като абстракт,
синтезиращ единствено наш‘та ирония."