4.08.2024 г., 4:17 ч.

Мъничка молитва 

  Поезия » Друга
115 1 1

                       В памет 

                        на Девас  

 

         

 

И след поредната гадост,

и след последната разлъка,

остава само пустота

и толкоз много мъка.

Щом приятел 

си отиде,

внезапно, сякаш не е бил.

Приятел, тъй свиден,

че сърцето ти се свие.

И спре за миг да бие.

Си готов да прокълнеш

и дявола , и Бога.

Искаш да завиеш..

Господи, помагай !

Искам да го върна,

а не мога..

© Живко Делчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Добре си изразил това по принцип неизразимо чувство, Живко.
    Поздравление и бог да прости!
Предложения
: ??:??