На andrina_mark (Павлина Джарова)
Жена до мозъка на костите -
излъчваш ти финес и луда страст.
Разнищила без страх въпросите,
по детски вярваш в звездния си час.
Докрай запазила си зрънцето
на своята възторжена мечта.
Орисана с талант от слънцето,
докосваш с мъдрост нашите сърца.
© Вилдан Сефер Всички права запазени