Понеделник.
Разчорлен, навъсен,
кисел
В стар костюм след химическо
Евтино гримиран,
Неделнояхниевочеснов,
Мукосолванов,
Новобразилиев,
Ментешанелов,
вулгарно натъпкан
в трепереща от срам
запъхтяна
понеделнишка
Мотриса
„Пътницитеееее!
А по-живо се качвайте и слизайте, де!“
© Цветелина Александрова Всички права запазени
Публикувам стари неща, защото искам да си направя хубава страничка тук.
Поздрави
Цвети