Със светла лекота
скръбта
над пясъка витае.
И бегъл плисък на весла
донася призрачно ухание
на сенки
устни
и лица…
Нощта на рамото ми скланя
преситена от ласките глава.
Случайно паднало в нозете ми
перо от гларус
проблесва
в бисерната тишина.
Да, теб те няма.
На брега оставам
до утрото
съвсем, съвсем сама.
И трескаво очите ми те търсят
в зениците на бледата луна.
© Мариела Георгиева Всички права запазени
Благодаря и на теб и на Мария за отдленото вниманиие.
с обиич :