На кръст да ме разпъват и горят
аз пак ще търся смисъл да живея!
Животът ми да бъде пред разпад
на лошото в захлас ще се засмея!
Не, няма ниско да сведа глава!
Молитви ще чета благоговейно!
Аз пак ще се изправя на инат!
Усмивка на лицето ми ще грейне!
© Виктория Тасева Всички права запазени