Дали сте тука или на небето,
крепите ни и винаги сте с нас,
не си отива никога детето,
такова си оставам също аз.
И празникът е обща одисея
за всички най-обичани жени.
Със мен е мама, а и аз със нея,
така ще е и в бъдещите дни.
Направи делника ми тъй прекрасен,
дори да не е и от този свят.
Изгря като звезда неземно ясна,
завършек на деня с любов богат!
Аделина Колева
© Аделина Колева Всички права запазени