На плажа
И днес на слънце се припичам.
Наоколо е цъфнал месец Май!...
Морето винаги аз ще обичам!
О, плажът му е моят Рай!
Потапям се със поглед в синевата...
Така ме радва хубавият Ден!
От тук до края на Водата
летят мечтите ми със мен!
Наоколо е пълно с хора.
Пращи палитрата от цветове.
Тук суетата ни е без умора,
а и хормонът просто ни зове.
© Христо Славов Всички права запазени