Лятното море бе само мое,
щъкаха по пясъка деца.
Нямаше забрани да мируват,
да не газят в мътната вода.
Имаше и замъци, и миди,
цялото богатство на света.
Приказка със щастие завита
спеше нощем в детските легла.
Имаше от всичко, и по много,
истински, а не измислен рай.
Споменът до днешен ден будува
без начало и без край.
© Христина Комаревска Всички права запазени