“Аз съм родителят!“ –
заяви тя.
Нави будилника,
а той я послуша
и започна да брои
последните часове,
макар виртуални
и за хорицата – скандални.
Минутите изминаха...
погледът ѝ се заби
като нокти в апендисита ми.
След секунди я послушах.
Наистина я послушах.
Пак я послушах.
Пак си я Обичам.
Ох, щях да забравя...
телефонът ѝ е в чантата.
16.01.2011г.
© Кристиан Неделчев Всички права запазени
Пиши- превръщай всичко в стихове