За мен това не е разходка,
а верен начин да съм здрав!
Форсирам своята походка
и мисля си, че тук съм прав...
Аз всеки ден се натоварвам,
след моя здравословен гаф...
След болестта, която карах,
най-после нуждата разбрах!
И търся здраве вместо болест.
И виждам, че ще победя!
За този свят на Бог се моля
и все по него да вървя!
И така, изпълнен с вяра,
до края си ще издържа.
С желязна воля ще я карам,
сълзливо няма да тъжа!
13.09.2011 с. Драгойново
© Христо Славов Всички права запазени