Когато вечер Гърция заспива,
сърцето ми започва да бушува,
и идвам аз при тебе, мили сине,
но вечерта не ще и да премине.
Прекарвам тъжните си нощи с тебе,
душата ми копнее да те види
и никой не може да разбере
какво изпитва моето сърце.
Прости ми, сине, че растеш без мен,
прости ми, че не съм до теб сега,
животът, сине, никак не е лесен,
от старо време го възпяват в песен.
Ще дойде време, ти ще порастеш
и много работи ще разбереш,
дано ме Господ пази до тогава
и, дай Боже, да съм била права. 22.12.2006 г. Нафпактос
© Стойка Божкова Всички права запазени