05.11.2008
На сватбата ми някога ще дойдеш,
ще видиш колко съм красива,
и, може би, с мъка ще си спомниш,
че можех и с теб да съм щастлива...
На сватбата ми, може би, ще дойдеш,
ще слушаш с болка клетвените речи,
и зная, че с мъка ще си спомниш,
че любовта ми някога за теб гореше.
На сватбата ми с мъка ти ще дойдеш,
с букет от рози, ще ме поздравиш
и със сълзи на очите ще си спомниш,
че аз съм с друг – а ти ще трябва да вървиш...
© Erato Eratova Всички права запазени