Ти помниш ли
Онази слънчева усмивка,
Която
Счупи
В летен ден ...?
Изпрати
Хиляди
Надежди
Удави
Детското-
Сломен...
Ела и
Тихичко помилвай
Онази светлина
Разкош ...
Която
Ти раздаваше надежди -
Издигна те
До Бог
И после
Ти разказа спомен
За нещото,
Което предстои
Дали сега си толкова бездомен ,
Каквато аз съм , но без Ди...