5.05.2010 г., 20:59 ч.

На теб 

  Поезия » Друга
683 0 1

На теб, моя изгубена нежна мечта,

ти, който ме обичаше повече от всичко,

искам да кажа две-три неща,

защото, ти вярваш ли, аз те обичам.

 

Още една вечер, постлана със спомени.

За милите грижи и нежността ти

няколко сълзи, тайно проронени,

и порив безумен да чуя гласа ти...

 

Не се промених, както мислят си всички.

Както преди, така и сега

аз просто безкрайно, от сърце те обичам,

не както ти искаш, но с цяла душа.

© Маргарита Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • "не както ти искаш,..."

    извинявай за вмешателството
    може и да не си се изразила правилно
    но ако е така както разбрах спокойно може да му кажеш на лирическия ... дгд
Предложения
: ??:??