Начало
Събуждам се тихо и лицето си виждам
Плувам с окови във огъня
Душа и страст... хванати за ръка
И в края търся началото
Поклон направих на утрото
Мисли и танц остават в нощта
Начало ли искам...
Път за моите мисли
Кръг за моите думи
Граница за моята душа
Начало не искам... търся свобода
Юлиано
© Юлиано Кръстев Всички права запазени