Луната в стаята ми се промъква
безшумно, като опитен любовник
лъчите си в косите ми затъква.
Притихна смаян стенният часовник.
Вълшебен миг на тайнство непознато
в душата ми докосна нежна струна.
Навярно ще дочакам ново лято.
Ще бъда тук,
от ''обич'' излекувана.
© Мария Мирчева Всички права запазени