Тя е удобно сама
и е... Някакси
много щастлива.
Не живее в плътта,
а в духа,
и
е щедро красива.
Виждам я,
нощем,
в гръб,
как създава
пясъчни стъпки.
И се будя,
в своя живот,
с вяра в своята сила.
© Лина - Светлана Караколева Всички права запазени