Най-дългият път
е толкова кратък.
Поглеждаш нагоре
и виждаш
Исус.
Той Път е приготвил,
а първата крачка
е най-дългият
път.
От смърт към живот.
Най-дългият път
е толкова кратък.
От мъничка ясла
до дървен груб
Кръст.
Това е Пътят на Слава -
Възкръснал Спасител.
Най-славният път.
От смърт към живот.
Най-дългият път
е толкова кратък...
© Явор Костов Всички права запазени
Аз съм пътят...
Дали е кратък, не знам.На Него са му били достатъчни 33 години.