Отново те прегръщам, дъще. Усещам мъничкото ти сърце.
След много месеци раздяла сега държа те в моите ръце.
Знам, бързо времето ще мине, отново ще заминеш ти.
Но няма по-голяма радост - на празниците да не сме сами.
Молитвата ми беше чута, сбъднаха се моите мечти.
Обгръща ме любимият с обич, дарява щастие във всичките ми дни.
Отново пълен е с топлина домът ни. Отдавна чакан миг.
Какво ли друго да си пожелая, когато имам вас?!
Най-хубавия Коледен подарък поднесохте ми в този час!
На любимите ми!:)
© Ваня Атанасова - Панова Всички права запазени
Зарадва ме, с присъствието си и добрите думи!