6.06.2012 г., 22:48 ч.

Най-красивата жена 

  Поезия » Любовна
944 1 0

Да беше красота - да я опиша,

да беше цвете - аромата му да вдишам,

но то не е  нито красота, нито аромат,

а една неоценима благодат - жена.

 

Тя е красива и незаменима,

също така е лесно ранима.

 

Една недомислена дума ще ù разбие сърцето 

 и след това ще те изостави, изчезвайки в небитието.

 

Ще опиташ да си я върнеш, но няма да успееш това да сториш 

и  със самотата трудно ще се пребориш.

 

Затова е важно ние жената като равна на нас да ценим

и винаги тя ще е наш партньор и помощник незаменим.

 

© Радослав Радев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??