днес се виждаме
и не говорим
ако говорим думите бодат
ехото на болката
думите на болката
когато болката
замлъкне
говорим ние с
жестове
така е трудно
да нападаш
а така е лесно
да загубиш
битка
с мойто его
битка със
прозрачен враг
не виждам
мечове и ризници
но налице
са раните ми/ни
налице
© Питър Хайнрих Всички права запазени