Навярно някои ще ликуват
с тръби и викове победни.
Ще пращат огън във небето,
щом с чужд флаг мир наложат.
Историята праща своето „ура“
на бъдещите смели поколения –
те всички нас, с добрите си дела,
спасяват ни от тъмни времена.
Когато огънят за „утре“ избледнее,
ти далеч от своя брат не стой!
И с мъдростта на златните слова
ново зрънце щастие ще се посее.
© Мария Всички права запазени