НАПУК НА ВСИЧКИ НЕВЪЗМОЖНОСТИ
Напук на всички невъзможности,
избирам опция ЖИВОТ.
Куршумите са всъщност халосни
и най-полезният ми ход!
Напук на всички невъзможности,
избирам опция НЕБЕ.
(Не търся никакви условности),
това ми е инстинкт вроден!
Напук на всички невъзможности,
избирам опция МЕЧТА
на най-безумните ù скорости -
все още вярвам в чудеса!
Напук на всички невъзможности,
избирам опция ЛЮБОВ.
Тя с всичките си нежни болници
осмисля целия живот!
Напук на всички невъзможности,
избирам опцията ДА
с неподозирани възможности.
Аз имам тази свобода!
© Христина Радомирова Всички права запазени