Нарисувай свят по...нов,
от душа, да грее живо.
Вдъхновено и красиво -
събуди деня с любов.
Времето е с лик суров,
непрощаващо и диво.
Нарисувай свят по...нов,
мелодично и игриво.
Всичко тук, без дъх и сиво,
украсявай с благослов.
С цветовете си щастливо -
дар бъди със искрен зов.
Нарисувай свят по... нов.
© Асенчо Грудев Всички права запазени