Политаш..политаш, душо моя,
мило с цветен лъч докоснал
простора....воля...свобода
и политаш ...без умора
като птица- жар...без крила...
Над цветя, над дъхави ливади
със сияйна пролетна дъга...
Мисли чисти извисила
и политаш ..без умора
и над болка..и над тъга...
Е, с тяло на ранена птица
променена...ех, каква съдба!
Слава на Любов всемирна,
сърце христово...огнен жар,
наслада...животът е дар!
© Елена Калчева Всички права запазени