Натюрморт
Разцъфва като люляк
ароматен в градина
от слънчева светлина,
попива аромата сладък
на лазурните небеса.
Лъчите стигат до цветята
и галят техните стебла,
а въздухът е толкова уханен,
оглеждащ се в кристалната река.
© Цветослава Младенова Всички права запазени
Да ти кажа,написах го,защото отдавна казваше,че искаш нещо цветно...иначе не мисля,че е нещо особено!Радвам се поне,че спрямо теб съм постигнала желаното Късмет!!!