Сълзи по вятъра ти пращам...
Дано заместят водката и джина.
Доколкото разбрах и схващам
съперница ми е картина...
Очите си - изгледал вече -
сълзи, във чаша полупразна,
сипи ги, идат от далече,
и пии до дъно, недей чезна...
Пази очите си, сърцето, всичко!
Сълзи се пият с устни меки -
е правило едно - едничко
на Капулети и Монтеки.
От таз отрова сън те хваща,
и любовта е по - благословена,
щом вятърът ги тъй препраща,
за теб е дрямката блажена...
24 април 2016 г. , 12,41 часа
© Таня Чардакова Всички права запазени