Не беше приказната Коледа това,
а беше странна вечер из града.
Не беше приказната Коледа това,
а беше поредният урок,
да оцелееш след смъртта...
Запазих си душата цяла,
измислих поуката аз.
Плаках, ридах, но пак бях жива.
Въпреки всичко останах си АЗ!
2:20 am
25.12.2007
© Десислава Банова Всички права запазени