Не е щастлив със Мери Шаро
в колибата "Сецесион",
очите все навън му шарят:
"Ах, тази рижа е бонбон!"
В душата му е цветно, лятно
и кучешкото го зове,
горчи филето в купа златна,
пак бременна е Мери с две.
И баба ù принцеса Сара
не спря да пише и чете,
пак премиера се задава,
колитен вирус го тресе.
Не е щастлив със Мери Шаро,
омръзна му яйца с бекон,
а спомени за Джилда стари
са забранени със закон.
В един прекрасен слънчев ден
той мярна Джилда в кафенето,
синджира скъса окрилен
и хукна със стрела в сърцето.
© Ивон Всички права запазени