Пак идваш в съня ми на гости
със пълна луна и звезди
и всичко е бяло и просто,
все още аз вярвам в мечти.
Но пропаст огромна дели ни,
оставаш на другия бряг,
напразно очакваш да мина,
потънал е мостът във мрак.
Не идвай в съня и задочно,
че утрото после боли,
съновникът ясно и точно
ми казва: измама виси.
© Ивон Всички права запазени