Красив е лупингът прощален на ятата,
есента през клоните наднича,
уморих се, натежаха ми крилата,
не искам повече да бъда птица.
Сега си търся малка златна клетка,
с прозорци френски и открехната врата,
особено държа да имат гледка
към южните морета и ръжта.
© Ивон Всички права запазени
Поздрави!