Не ме проклинай!
Не ме проклинай да обичам!
Да си единствен за мене в света,
да изгарям от погледи вричащи,
да съм нежна и безкрайно добра.
Не ме проклинай да очаквам!
Всеки ден да се будя до теб,
да ми даваш - от мен да не чакаш
да умирам в неистов копнеж.
Не ме проклинай да съм Нея!
Не искам повече да ме боли -
единствено за тебе да живея,
... докато Господ ми е отредил!
Не ме проклинай!
Моля те... не ме!
© Димена Всички права запазени