Не! Недей!
За любов не ми говори!
Моята май , че... отдавна си тръгна.
Все кроеше мечти
и броеше на ум,
но ... дали е била -
аз все още се чудя.
Не! Недей!
За любов не ми говори!
Моята май... нещо все боледува.
Все летеше на сън,
често хлипаше в тъмното.
А наяве май, че бълнува...
Не! Недей!
За любов не ми говори!
Аз все още съм... будна.
Свойте детски мечти
само с дума една
днес превърнах в ... илюзии.
© Нели Всички права запазени