Виновна бях, че се доверих,
но не съм дете и не ти простих.
Ти донесе ми мълчание и самота
няма как да ти простя.
Горчиво ме обиди ти!
И сърцето ми не ще да ти прости!
Не искам да живея с лъжи!
Животът не е детска игра разбери!
Дори за миг не мога да забравя
всичко което ми причини!
Тръгни си вече ти,
не заслужаваш моите сълзи!
Аз мога да мълча,
и ще свикна да бъда сама.
Сама без лъжи!
Сама с различни мечти!
© С. П. Всички права запазени