Не мога да Ти кажа ,,Обичам те,,
Затова реших да го напиша...
Някак са ми трудни думите,
от страх започвам да ги хълцам.
И уж, подредени, а като рибя кост,
ми раздират гърлото навръщане.
После се заключват в тайните,
разтреперани не дават да ги пипнеш.
Там е съкровено, лъскаво и хапещо.
Заровени са на дълбоко и на плитко.
Първата срещната може да ги срещне.
Но няма да ги види, защото тя си търси друго.
Ти си ми прекалено, прекалено близка.
Толкова, че мога, ей така да те обидя.
С камъни мога да те убия.
Представи си колко много те обичам,
за да не мога да Го кажа.
© Станислав Русев Всички права запазени
"Трудно се казва Обичам те, особено, когато е вярно"...
С Краси Чернев.
БРАВО!!!