Не можеш да ме опознаеш ти, нали?
За теб съм всеки ден различна -
днес мога като сянка да съм аз,
а утре като слънце да сияя.
Днес мога силно и да те обичам,
днес мога нежни думи да шептя...
Но утре - утре да съм безразлична,
студена, ледена като скала!
Днес мога като детенце да се сгуша,
в твоята прегръдка топла и добра...
А утре мога да съм страшно силна,
да нямам нужда от теб и твойта топлина!
Не можеш да ме опознаеш ти, нали?
За теб съм всеки ден различна...
Коя ще избереш сега -
да бъда мила или безразлична?...
© Теодора Михайлова Всички права запазени