Произведението не е подходящо за лица под 18 години
Не стига, че си
долно ко*еле,
ами и трябва
да търча след теб.
Заявка за
същността ти смотана,
не ща...
Със сто фустана
си омотан
и хиляди лъжи
си изговорил...
но не на мен
такива.
Ще тръгвам,
че ме стегна
шапката...
Прекрасно знам
къде отивам.
Далеч от теб...
там където съм
щастлива...
А ти ходи се
завърти
около
поредната те
приласкала
слива...
© Jivka Koleva Всички права запазени