31.10.2010 г., 9:54 ч.

Не размахвай ръце 

  Поезия » Друга
464 0 5

И тази любов ли
ще пуснеш да си отиде?

Като гълъб,
едва превъзмогнал
страха си да бъде
сред хората?

С ято гълъби
ще се повърти
и ще литне,

ненахранена,
непогалена,
с гръд разтворена.

© Павлина Гатева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??