19.07.2008 г., 17:52 ч.

Не се дърпай 

  Поезия » Любовна
667 0 1

Не се дърпай!
Искам просто да те погледам,
да те погаля нежно по страните,
да те целуна леко и небрежно,
а после и сама ще си отида.

© Виктория Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??