Не се предавай, не губи вече време
когато трябва да започнеш отначало
когато трябва да достигнеш живота-
приеми тъгите си, погреби страховете...
Това е да живееш, продължи пътуването,
главата нагоре, погледа напред, очите в лъчите,
преследвай мечтите си, бори се, бъди времето,
създавай добро от отломките, на небето разкрий се...
Не се предавай, дори когато студа те изгаря,
когато страхът те хапе и от раните ти се храни,
когато слънцето стане тъмно, а въздухът изчезва,
бори се за всеки дъх, наслаждавай се на всяка радост...
защото има воден огън в душата ти, живот в мечтите ти,
защото всеки ден е ново начало, защото сега е мига,
най-добрият момент да живееш живота си...
защото не си сама, защото те обичам...и ще си щастлива...!
© Теодор Тедсън Всички права запазени