15.02.2008 г., 19:08 ч.

Не се страхувай 

  Поезия » Друга
687 0 1

Не се страхувай, ако паднеш,

не се страхувай да сгрешиш!

Не се страхувай да заплачеш,

ако в сърцето ти болка гори!

Не се страхувай, мила моя,

светът е, знай - и ад, и рай!

Помни, че само ти си тази,

която трябва да реши!

Недей избира да си лоша,

недей избира и да си добра.

Бъди такава, каквато можеш,

но не изневерявай на своята душа!

© Теодора Михайлова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??