Не вървя към тебе за да служа
на егото си, а на любовта.
В надеждата си тихо ще се сгуша,
но силна ще е моята мечта.
Дори и никога до теб да стигна,
не ще упрекна обичта в лъжа.
Ще бъда благодарен, че не стихна
до края вярващата ми душа.
Предателсвтво ще е, ако гръдта,
престане да тупти за тебе чисто
и тръгне си далеч от теб в света,
тогава колко аз ще струвам?... Нищо.
Не искам да си мисля, че ще спра.
Вървя към теб и от любов горя.
© Асенчо Грудев Всички права запазени