„добрите момичета спят у дома."
Благодаря на daizy-crazy (Пепа Лулова) за вдъхновението!
Добрите момичета спят у дома,
заспиват със книга в ръката,
сънуват добри и красиви неща,
че принцът с каляска ги чака.
И нищо, че той неудачник е мил,
без работа, дом и заплата,
как само на френски говори и в стил
целува им нежно ръката.
Камбани отекват със радостен звън,
светът на крака аплодира,
доброто момиче и нейния сън
животът със подпис събира.
А после сънят се превръща в кошмар,
той работа все не намира,
тя носи на плещите троен товар,
той не вдига по-тежко от бира.
Не спете, момичета, вий у дома,
а марков парфюм си сложете,
излезте навън и със златна стрела
доброто момче събудете.
© Ивон Всички права запазени