Прегръщай, целувай,
отдавай, не спирай.
Обичай, жадувай,
копней и се вричай.
Излизай, извикай,
избирай, не спирай.
Наливай, обливай,
отпивай, изпивай..
Отивай и влизай,
опитвай, не спирай.
Помисляй, попитай,
поискай, прибирай.
Намирай, закриляй,
Искай, не спирай.
Долавяй и имай,
виждай и взимай.
Привличай, приличай,
усмихвай, не спирай.
Измисляй, отричай,
изтривай, почивай.
Отваряй, събирай,
разсмивай, не спирай.
Събличай, пулсирай,
издишай и вдишай.
Препускай, излитай,
разчитай, не спирай.
Помилвай, притискай,
приспивай, обичай!
19.09.2022 г.
© Силвия Рашева Всички права запазени