16.08.2020 г., 22:30 ч.

Не съжалявам за нищо 

  Поезия » Друга
700 1 3

Да се ожалвам нямам сили
и просто ще вървя напред.
А който иска нек' се сили
да ме оплюва и злослови.

 

Когато ми е крив светът

и във очите мрак се спуска,
със буги-вуги, рагтайм, джаз

в живота ще се връщам аз. 😉

© Минко Андонов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??